Golden Care Pink Skin Renewal Mask 150ml

Een unieke peel off masker met een huid vernieuwende, verfrissende, verzorgende en stabiliserende functie.
Na het eerste gebruik wordt uw huid al zachter en ziet er glad en gezond uit.Bij regelmatig gebruik verminderen de rimpels en worden de vlekken verwijderd welke veroorzaakt zijn door acne of huidirritaties.

De vochtbalans en het gebrek aan vitaminen en mineralen van de huid wordt volledig hersteld. De dode huidcellen worden verwijderd en revitaliseert en het stimuleert de aanmaak van het collageen.

Het masker is rijk aan minerale en plantaardige oliën waardoor de huid optimaal wordt gevoed en de vroegtijdige veroudering voorkomt.

Gebruik:
Pink Mask is geïmplementeerd voor minimum vijf behandelingen. U kunt op basis van het huidprobleem het aantal van de behandeling vermeerderen.
Uw gezicht alvorens de behandeling spoelen met warm water en goed opdrogen. Breng na het drogen het masker met een evenredige dikke laag op het gezicht. ( indien gewenst ook aanbrengen op het halsgebied).

Wacht 30-40 minuten tot het masker volledig is opgedroogd. Verwijder hierna het masker.

Deze behandeling elke dag uitvoeren gedurende een periode van vijf dagen of meer op basis van het huidprobleem, tot maximum 30 dagen.

Artikelnummer: GC056-GCR

van € 24,75

€ 22,28

In voorraad

Golden Care Pink Skin Renewal Mask 150ml

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Anderen bekeken ook: