Magnetic Micro Revolution Portable File


Magnetic Micro Revolution Portable File

Dit Magnetic vijlsysteem wordt geleverd met een prachtig chromen handstuk dat perfect gebalanceerd in de hand ligt. Het handstuk wordt aangestuurd vanuit de fraaie zwarte behuizing met accenten in chroom die de geavanceerde elektronica en de transformator herbergt.

The Revolution wordt geleverd met een voetpedaal, zodat het werken met The Revolution eenvoudig wordt en het toerental gemakkelijk aangepast kan worden. Het toerental (RPM) van The Revolution is traploos variabel van 10.000 tot 30.000 toeren per minuut en reageert direct op de druk van voetpedaal.

Zowel nagelstylist als klant zullen versteld staan van de geruisloze motor en de perfect trillingloze wijze waarop The Revolution functioneert.

The Revolution is verpakt in een speciaal voor Magnetic ontwikkelde zwart aluminium case met een schuimvulling. Deze voering houdt alle onderdelen perfect op zijn plaats, zodat er geen beschadigingen kunnen ontstaan tijdens het transport. The Revolution wordt verder geleverd met twee hard metalen `cross cut` bits en een jaar garantie.

Magnetic ontketent met The Revolution een ware revolutie in de nagelindustrie. Nu kan iedere nagelstylist zowel veilig als snel werken met een elektrische vijl met 30.000 perfect trillingsvrije toeren per minuut.

Belastingvoordeel

Dit product komt in aanmerking voor de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). Klik hier voor meer informatie ►

Artikelnummer: 192006-MGN

In voorraad

Voor dit product moet u inloggen om te bestellen.

Magnetic Micro Revolution Portable File

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Anderen bekeken ook: