Magnetic Natural White Starterkit


Magnetic Natural White Gel

met de Natural Whites van Magnetic creëer je een natuurlijke nagelverlenging die niet van de natuurlijke nagel is te onderscheiden. Doordat de kleur van de verlenging hetzelfde is als de uitgroei van de natuurlijke nagel hoef je deze niet bij te werken of te corrigeren.

Deze Starterkit bevat de Natural Base Gel en 5 kleuren Natural White Gel. Om direct aan de slag te kunnen gaan!

De Natural Whites van Magnetic zijn ideaal voor schoonheidsspecialistes, horecamedewerkers, zorgverleners, mannen en iedereen die niet van echt te onderschieden kunstnagels wil.

Gebruiksaanwijzing:
1.  Kies uit de 5 tinten Natural White Gels de juiste kleur voor de vrije rand om zo de kleur van de nagels van de klant exact te matchen.
Duw zacht het nagelriem met een Pro Pusher. Breng een dunne laag Seal & Protect Solution aan over de gehele natuurlijke nagel en hard dit 2 minuten uit in de UV lamp. Verwijder de overtollige Seal & Protect Solution met een droge Nail Wipe. Seal & Protect Solution verbetert de hechting en de conditie van beschadigde nagels.
Plaats het sjabloon, let erop dat het sjabloon goed aansluit aan de natuurlijke nagel om scheurtjes te voorkomen. Breng een kleine hoeveelheid Base for Natural Nails aan op de natuurlijke nagel. Hard deze laag NIET uit!
4. Plaats het penseel met de schone kant op het sjabloon en “rol” de Natural White van het penseel af. Breng de gel naar de natuurlijke nagel en corrigeer de vorm van de nagel. De Base gel en de Natural White vloeien in elkaar over waardoor er een natuurlijke overgang ontstaat. Hierdoor kan de nagel uitgroeien zonder zichtbare uitgroei. Hard dit vervolgens 2 minuten uit in de UV lamp.
5. Neem een Clear Gel naar keuze en breng een dunne laag aan over het gehele oppervlakte van de nagel. Hard deze laag niet uit. Schep een kleine hoeveelheid Buildergel uit de pot en breng deze aan op de nagel ter hoogte van het stresspunt. Creëer een natuurlijke bolling vanaf de nagelriem tot aan de vrije top en zorg ervoor dat het stresspunt van de nagel voldoende is verstevigd, herhaal deze stap nogmaals bij langere nagels.
6. Voor extra versteviging bij een hele dunne applicatie kan je voordat de gel wordt uitgehard Reinforcing Powder sprayen over de nagel. Hard dit 2 minuten uit in de UV Lamp of 1,5 minuten in de Twinlight. Breng een laatste laag Clear Gel aan over de gehele nagel en hard deze uit.
7. Verwijder het sjabloon en vijl de vorm van de nagel met een Emery Board. Vijl het oppervlakte van de nagel met een 180 grit Hygienic File. Gebruik een White Block om de krassen uit de nagel te halen door ronddraaiende bewegingen te maken. Polijst de nagel tot hoogglans met een Diamond Buffer en een Ultimate Shiner. Dit is niet nodig als de nagel als basis dient voor een Gelpolish behandeling.
8.  Het eindresultaat; nagels die niet van echt te onderscheiden zijn, de ideale kunstnagel!Artikelnummer: 104300-MGN

In voorraad

Voor dit product moet u inloggen om te bestellen.

Magnetic Natural White Starterkit

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Anderen bekeken ook: