Luxo Trace LED tafellamp

Trace

 
Trace is een compacte LED manicurelamp met een uitstekende lichtopbrengst en een minimalistisch ontwerp. Een slanke arm draagt het aparte lamphoofd, die de vorm heeft van een super ellips, een vierkant met afgeronde hoeken. Deze minimalitische lamp verandert van vorm en expressie wanneer deze vanuit verschillende hoeken wordt bekeken.

Het bescheiden formaat maakt Trace geschikt voor moderne salon/praktijk. De combinatie van eenvoudige lijnen en een elegant gevormd lamphoofd geeft Trace karakter.

Dimmen en automatisch uitschakelen
Trace is uitgerust met een 6 Watt LED-module en is standaard volledig dimbaar. Trace beschikt ook over een automatische uitschakeling voor extra energiebesparing. Een ingebouwde timer schakelt de lamp automatisch uit naar wens na 4 of 9 uur.

Uitstekende ergonomie
Trace biedt een uitstekende ergonomie in de werkruimte. De lichtopbrengst is asymmetrisch en verdeelt het licht gelijkmatig onder een hoek over het werkgebied. Dit voorkomt reflectie en hinderlijke verblinding en zorgt ervoor dat de Trace aan de zijkant van het taakgebied kan worden geplaatst. De flexibiliteit van de arm en het lamphoofd zorgen ervoor dat de gebruiker het licht eenvoudig daar kan plaatsen waar het nodig is.

USB-lader
Een versie met USB-oplader in de tafelbasis is ook leverbaar.

LED: lichtbron van de toekomst
Trace is uitgerust met de modernste LEDs, die voor helder, warm licht zorgen. LEDs hebben een ongelooflijk lange levensduur. Voor Trace betekent dit een levensverwachting van 25 jaar of langer bij normaal gebruik.

Het belang van persoonlijk instelbare verlichting
Volg deze link voor meer informatie over het belang van goede verlichting en hoe een lamp u kan helpen een betere resultaten te krijgen bij je behandeling.

Artikelnummer: TRC0266-LUX

€ 209,95

In voorraad

Luxo Trace LED tafellamp

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

* Verplichte velden

€ 209,95