Nieuw in onze webshop - wk 17

28-04-16

Nieuw in onze webshop:

Golden Rose Stick Concealer

De Golden Rose Stick Concealer dient om te camoufleren rondom de ogen, om kringen weg te werken of om oedeem minder opvallend te maken. Kies een tint lichter dan de huidskleur om donkere kringen te verzachten; eveneens een tint lichter om diepliggende ogen naar voor te brengen. Om zwellingen te camoufleren kies je voor een overeenstemmende tint met de huidskleur of foundation. Voor ieder huidtype. Vanaf nu leverbaar in 6 tinten.

 

Golden Rose Terracotta Stardust

De Golden Rose Terracotta Stardust is een parelachtig gebakken poeder dat een heldere & natuurlijke uitstraling aan je gezicht geeft, dat ook over de decolleté en als finishing touch over de schouders gebruikt kan worden.Gemiddelde kleurenpigmentatie en voor ieder huidtype. Vanaf nu leverbaar in 8 verschillende tinten.

 

Samenwerkende Pedicures Herstellende Ureum Voetlotion

Samenwerkende Pedicures heeft een nieuwe voetlotion variant; Ureum. Deze snel intrekkende olie-in-water emulsie voor de extreem droge en diabetische voeten beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies. De conditie van de huid wordt merkbaar beter. De huid voelt zachter en soepeler aan. De voetlotion hydrateert intensief en vermindert jeuk, eelt en kloven. 

« Terug
© Developed by CommerceLab