Nieuw! Longstay make-up van Golden Rose

18-12-15

Nieuw! Longstay make-up van Golden Rose

Een aantal weken geleden hebben we de Longstay Matte Face Powder van Golden Rose aan ons assortiment toegevoegd maar sinds deze week zijn er meer Longstay producten verkrijgbaar bij SlendersBeauty en op Pedicuregroothandel.nl:

Golden Rose Longstay Eyeshadow Quatro & Blush Trio

De Golden Rose Longstay Eyeshadow Quattro  en Golden Rose Longstay Blush Trio hebben een unieke formule met een zijdezachte structuur. Elke pallet bevat vier of drie complementaire kleuren voor een creatieve opmaak. Geschikt voor alle make-up en huidtinten. De oogschaduw is verkrijgbaar in zes verschillende combinaties en de blush is verkrijgbaar in drie paletten. 

Creëer, dankzij de long-lasting formule, een glamoureuze look die uren mooi blijft zitten.

De Eyeshadow Quatro en Blush Trio zijn ook verkrijgbaar in een display. Hier zitten alle verkrijgbare kleuren in plus één tester per kleur.

Golden Rose Longstay Liquid Browliner

Dankzij de perfecte formule en fijn penseel is het heel eenvoudig om met deze Longstay Liquid Browliner de look te creëren die je wil. De Browliner is verkrijgbaar in drie verschillende tinten, met alle drie een matte finish. Mix de Liquid Browliner na het aanbrengen met een wenkbrauwpenseel voor een natuurlijke look.

« Terug
© Developed by CommerceLab