Cursus ORLY GelFX

ORLY GelFX biedt het beste van twee werelden: hij is net zo gemakkelijk aan te brengen als gewone nagellak én blijft wekenlang zitten zoals bij echte gelnagels. Tijdens deze workshop krijg je alles te weten over het gebruik van GelFX en wordt het aanbrengen voorgedaan. Na afloop krijg je een origineel ORLY GelFX-certificaat.

Inhoud

Tijdens de workshop leer je het stappenplan voor het gebruik van ORLY GelFX. Je komt te weten over de voorbereiding, het aanbrengen van de nagellak en de nazorg. Ook krijg je het aanbrengen van de ORLY GelFX gelnagellak voorgedaan. Verder krijg je verschillende tips en trucs voor het aanbrengen en verwijderen van nagellak in het algemeen en specifiek voor gelnagellak van ORLY.

Voor wie?

Iedere vrouw wil er graag mooi en verzorgd bijlopen. Alleen niet iedereen is even handig in nagels lakken. En natuurlijk wil iemand zichzelf ook wel eens laten verwennen. Met deze cursus leer jij hoe je op de juiste manier ORLY GelFX aanbrengt en zo iedereen aan mooi gelakte nagels kunt helpen.

Of je nu een pedicure bent die haar klanten iets extra wil bieden of een visagiste die het plaatje helemaal compleet wil maken, de workshop ORLY GelFX is voor iedereen geschikt.

Bovendien genereer je met een minimale investering en compleet nieuwe inkomstenbron. Vergroot gemakkelijk je omzet door het aanbieden van nagelbehandelingen. Zo trek je ook nog eens een nieuwe klantengroep aan.

Kosten

De kosten bedragen € 25. Koop je echter een ORLY GelFX Starter Kit of Advanced Kit dan krijg je de cursus helemaal gratis.

Artikelnummer: CS-GELFX

€ 25,00

In voorraad

Workshop ORLY GelFX

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
  • Workshop ORLY GelFX

* Verplichte velden

€ 25,00