Tenen Lezen II: Wat kun je ermee - Imre Somogyi

Tenen lezen II, wat kun je ermee.

In Tenen Lezen 'wat kun je ermee' diept Imre Somogyi het fenomeen tenen lezen verder uit. Tal van onderwerpen komen daarbij aan de orde zoals tenen lezen en erfelijkheid, tenen lezen bij relaties en de waarde van tenen lezen bij beroepskeuze en sollicitaties. Verder blijkt uit een aantal praktijkvoorbeelden hoe ouders meer begrip voor hun kinderen kunnen opbrengen na het lezen van hun tenen.

Veel vragen worden in dit boek beantwoord, bijvoorbeeld: hoe wordt iemand tenenlezer? Kan iedereen het, en kun je tenen lezen van foto's? Hoe moeten teenkootjes van verschillende diktes aan één teen worden geïnterpreteerd, en wat betekent het als twee tenen aan elkaar vastzitten.

Ook legt de auteur uit hoe je aan de hand van het karakter van mensen hun tenen (ongezien) kunt beschrijven.

Tenen Lezen 'wat kun je ermee' staat vol praktische tips en is doorspekt met achtergrondinformatie en anekdotes. Een waardevol boek, waarin de kern van het tenen lezen stap voor stap en op professionele wijze wordt belicht. Dit boek is een vervolg op Tenen Lezen 'voeten zijn speigels', dat inmiddels wereldwijd in elf talen is verschenen. Imre Somogyi is ex-omroepmedewerker en journalist. Samen met zijn vrouw Margriet is hij de grondlegger van het tenen lezen.

Artikelnummer: 45729

€ 32,50

In voorraad

Tenen Lezen II: Wat kun je ermee - Imre Somogyi

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen