Praktijkinrichting Pedicure Budget B

Leasing vanaf € 21 p.m.

Voor de startende pedicure hebben SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl saloninrichting Praktijkinrichting Pedicure Budget B samengesteld. Deze saloninrichtingsset is van professionele kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. De set is ook geschikt voor de startende schoonheidsspecialist en kan uitgebreid worden met een vapozone. De inrichtingsset bestaat uit:

Weelko Extens Pedicurestoel

De Extens Pedicurestoel heeft een motor die de hoogte regelt. De rugleuning en beendelen zijn verstelbaar middels een gasveer. Het hoofdkussen kan verwijderd worden. De bekleding is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te reinigen.

Organic Werkstoel

Werkstoel Organic is ergonomisch en volledig verstelbaar in hoogte. De zitting is bekleed met PU-leder. Het onderstel is stabiel en volledig verchroomd. Verkrijgbaar in wit.

Instrumententafel Part

Instrumententafel Part heeft drie ruime planken en een laatje. Dankzij de vier wielen en de handgreep heeft de trolley een grote mobiliteit'

Loeplamp Expand

Loeplamp Expand heeft een volledig roterende kop en vergroting met drie dioptrie. Dankzij de vijf wielen is de loeplamp gemakkelijk te verplaatsen.

 

Reiniging

 

Reinig het meubilair met de alcoholvrije doekjes van Mikrozid. Deze gebruiksklare doekjes verwijderen al het vuil en beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmel. 


Belastingvoordeel

Dit product komt in aanmerking voor de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). Klik hier voor meer informatie ►

Artikelnummer: PIB-SETB

van € 1.114,95

Prijs zoals weergegeven: € 1.003,46

In voorraad

van € 1.114,95

€ 1.003,46

Praktijkinrichting Pedicure Budget B

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
1 x Pedicure-, kappers-, en schoonheids behandel banken   +€ 0,00

* Verplichte velden

van € 1.114,95

Prijs zoals weergegeven: € 1.003,46