Saloninrichting Schoonheid 4

Leasing vanaf € 60 p.m.

Omschrijving

Speciaal voor professionele schoonheidsspecialistes en pedicures hebben we saloninrichtingsset G samengesteld. Deze set bestaat uit kwalitatief hoogwaardig meubilair geschikt voor drukke salons, met het beste comfort en een professionele uitstraling. De inrichtingsset bestaat uit:

PS Beauty behandelstoel

De PS Beauty behandelstoel heeft een prettige zithouding en een moderne uitstraling. De hoogte, rugleuning en zithoek zijn elektronisch verstelbaar. Het beendeel kan via een gasveer versteld worden. De armleuningen kunnen omhoog worden geklapt om in de instap te vergemakkelijken.

Werkstoel Noble

Werkstoel Noble is ergonomisch en volledig verstelbaar in hoogte, ook de rugleuning is verstelbaar in hoogte en kan kantelen. De ponyzit en ronde rugleuning geven extra stabiliteit.  De zitting is bekleed met PU-leder. Het onderstel is stabiel en volledig verchroomd.

Instrumententafel D40

Instrumententafel D40 heeft twee bladen en een stalen frame voorzien van een goede kwaliteit witte poederlak (ral 9010). De bladen zijn van MDF en voorzien van een rubberen beschermrand.

Loupelamp Ampli met tafelklem

Loupelamp Ampli is voorzien van LED verlichting. Dit geeft geen warmte af aan de huid tijdens de behandeling. De kop is volledig roteerbaar en voorzien van een vijf dioptrie vergroting

Reiniging

Reinig de behandelstoel met de alcoholvrije doekjes van Mikrozid. Deze gebruiksklare doekjes verwijderen al het vuil en beschermen tegen bacteriën, virussen en schimmel. 


Belastingvoordeel

Dit product komt in aanmerking voor de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). Klik hier voor meer informatie ►

Artikelnummer: SI-SET4

van € 3.336,00

Prijs zoals weergegeven: € 3.002,40

In voorraad

van € 3.336,00

€ 3.002,40

Saloninrichting Schoonheid 4

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
1 x Pedicure-, kappers-, en schoonheids behandel banken   +€ 0,00

* Verplichte velden

van € 3.336,00

Prijs zoals weergegeven: € 3.002,40