RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Grijs nr. 1.1

RefectoCil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf.

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keus tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème.

Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je kleuren samen wat je zal verrassen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren.
Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden!

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende mooie kleuren. Verpakt in een tube van 15 ml. met een gratis aanbrengstaafje. Eén is voldoende voor ongeveer 30 behandelingen. De kleur blijft ongeveer 6 weken zitten.

RefectoCil… Laat je ogen stralen!

TIP

Refectocil Grijs nr. 1.1  biedt een prachtige dekking bij grijs gemêleerd of zelfs wit haar. RefectoCil Grijs nr 1.1 laat zich goed mengen met de andere kleuren van RefectoCil. RefectoCil Grijs nr. 1.1 haalt de warme tonen uit de kleur, dit is ideaal voor de koele kleurtypes.

Mengverhouding: 1 cm verf op 10 druppels oxidant.

Artikelnummer: 160GR-RFC

€ 5,10

In voorraad

RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Grijs nr. 1.1

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen