RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Lichtbruin nr. 3.1

RefectoCil is een ongekend populair merk op het gebied van wimper- en wenkbrauwverf.

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil geeft bij maximaal 10 minuten inwerktijd een goed dekkende, wekenlang houdbare tint die licht en waterbestendig is met het beste resultaat bij toepassing van 3% waterstofperoxide. RefectoCil biedt je de keus tussen de RefectoCil oxidant 3% vloeistof of crème.

Door jouw creativiteit en de verschillende kleuren van RefectoCil wimper- en wenkbrauwverf stel je kleuren samen wat je zal verrassen! De enige kleur die zich niet laat mengen is Blond nr. 0. Met RefectoCil Blond nr. 0. licht je de wenkbrauwen op zodat je later met een kleur naar keuze kan inkleuren.
Hierdoor creëer je nog meer kleurmogelijkheden!

De wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil is verkrijgbaar in 9 verschillende mooie kleuren. Verpakt in een tube van 15 ml. met een gratis aanbrengstaafje. Eén is voldoende voor ongeveer 30 behandelingen. De kleur blijft ongeveer 6 weken zitten.

RefectoCil… Laat je ogen stralen!

TIP

RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1  geeft een natuurlijk, duurzame en mooie intensieve look. Gebruik RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1 bij lichtblond tot lichtbruin haar.

Meng RefectoCil Lichtbruin nr. 3.1 met de andere kleuren voor verrassende resultaten. RefectoCil Lichtbruin 3.1 wordt veelal toegepast bij warme kleurtypes. Gebruik RefectoCil Lichtbruin 3.1 ook eens in de roodachtige baard. De baard wordt niet donker maar neutraliseert de rode tonen en zorgt voor een egale lichtbruine kleur.

Artikelnummer: 160LB-RFC

€ 5,10

In voorraad

RefectoCil Wenkbrauw- en Wimperverf Lichtbruin nr. 3.1

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen