Pedicure instrumentenwijzer


Pedicure instrumentenwijzer

Dit handzame boekje is geschreven door Tineke de Beer, medisch pedicure.

In dit overzichtswerk ligt het accent op het gebruik van instrumenten, niet op de behandelingen zelf. De auteur geeft advies over welk instrument te gebruiken tijdens een bepaalde behandeling, hoe deze instrumenten eruitzien, hoe je ze kunt inzetten tijdens de behandeling en hoe je ze vast moet of kunt houden. Dit boek met ringband is samengesteld op basis van jarenlange ervaring. Deze uitgave bevat ca 200 professionele, duidelijke foto’s van de instrumenten en de handelingen met de instrumenten.

Uitgebreide beschrijving pedicure instrumentenwijzer

De Pedicure-instrumentenwijzer geeft een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijke soorten instrumenten die een pedicure tot haar of zijn beschikking heeft. Het accent ligt op het gebruik van de instrumenten. Per hoofdstuk is aansluiting gezocht bij wat er in de richtlijnen van ProVoet en de Code van het Voetverzorgingsbedrijf staat over de betreffende handeling en het gebruik van de instrumenten.

Dit boek benoemt eerst alle handelingen en de instrumenten die daarbij gebruikt worden. Zowel de basishandelingen als medische handelingen - voetverzorging bij mensen met reumatische aandoeningen en bij mensen met diabetes mellitus - komen aan bod.

De auteur geeft advies over welk instrument gebruikt moet worden tijdens welke handeling, hoe deze instrumenten eruitzien en hoe je ze het beste vast kunt houden. Daarna volgen hoofdstukken over apparatuur, zoals frezen, motoren en tangen.


Voor wie is de pedicure instrumentenwijzer

Gediplomeerde pedicures. 

Artikelnummer: 385812-TNK

€ 33,02

In voorraad

Pedicure instrumentenwijzer

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen