Chi yunique verdamper


Chi yunique verdamper

4in1 Dit 4 in 1 Chi-product combineert 4 zeer nuttige functies.

Het verdampt essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch effect ontstaat en het is een uitstekende luchtbevochtiger.

Een derde functie van deze wondermooie Yunique is de ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.

Door ultrasone techniek wordt het water met de essentiële olie verdeeld in miljoenen micro deeltjes.
Een zeer fijne waterdamp ontstaat en komt als een soort van mist bovenuit de aromaverdamper.
De aromamist is zo dun dat het zich zeer snel door een ruimte verspreidt en zo de actieve ingrediënten door de hele ruimte verdeelt met het beoogde geur en/of therapeutische effect.

Davos kuurolie is een uitstekende virusbestrijder en luchtzuiveraar door de combinatie van eucalyptus, den en pepermunt maar 95 % van de mensen vindt het ook een zeer prettige geur.
Bovendien goed voor de luchtwegen om dieper te kunnen ademhalen.
Lavinchi olie is ook een virusbestrijder die lucht zuivert en tevens een ontspannende werking heeft bij stress, slecht slapen of andere onrusttoestanden.
Uiteraard kunnen ook alle andere Chi composities toegepast worden als ook alle andere enkelvoudige oliën.

De bijgeleverde flacon wordt gevuld met water tot het aangegeven maximum en u druppelt er 10 tot 20 druppels bij van de essentiële olie van uw keuze.
Dit wordt in het reservoir van de Yunique gegoten, de glazen bol er op en het apparaat is klaar voor gebruik.
U kunt trouwens ook een kant en klaar hydrolaat gebruiken. Met name het rozenhydrolaat is een echte aanrader: het geeft een geweldig effect in de ruimte. Door de timer kan men de werktijd van deze 4 in 1 verdamper instellen op 1, 2 of 3 uur.

De standaard Oosterse ontspanningsmuziek (die een klein kwartiertje duurt) kan men aan of uit zetten of vervangen door de muziek van een eigen bron (MP3 speler, I-pod of radio). De kabel hiervoor wordt meegeleverd.

De Yunique is ideaal om een ruimte (woonkamer, werkruimte, praktijkruimte of slaapkamer) te begeuren of mensen in de gewenste stemming te brengen. Adviesverkoopprijs € 199,-

Artikelnummer: 8595-CH

€ 185,95

In voorraad

Chi yunique verdamper

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Anderen bekeken ook: