Toco-Tholin Druppels 6 ml

Toco-Tholin Druppels is een uniek familierecept gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten en verrijkt met menthol. De positieve kracht van deze oliën is al duizenden jaren bekend en beschreven in vele boeken over planten en kruiden.

Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.

Alle Toco-Tholin-producten zijn proefdiervrij!

Toepassingen 

Toco-Tholin Druppels hebben oneindig veel toepassingen, waaronder:

Vrijer ademen: doe enkele druppels op een zakdoek of in een stoombad.

Ontspannen en verfrissen: doe enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, werk en sport.

Lucht verfrissen: doe een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto

Kriebelhoest: doe enkele druppels op suiker of honing en houd het zo lang mogelijk in de mond. Ook de hals inwrijven brengt de keel tot rust.

Insectenbeten, kwallenbeten, brandnetels, etc: doe enkele druppels op de huid. Insecten houden niet van de geur. Muggen en andere insecten blijven op afstand als je enkele druppels op je haar, kleding, of kussen sprenkelt.

Sauna: een paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie.

Ligbad en voetbad: doe 5 tot 10 druppels in het water. Dit houdt uw spieren en gewrichten soepel. Heeft u geen bad? Sprenkel een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend.

Frisse adem: spoel de mond met een druppel in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen onder andere de geur van knoflook, roken en alcohol. Doe eens een druppel in het water van uw monddouche.

Sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje geeft sporters meer lucht. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën en fitness.

Ingrediënten

pepermunt, eucalyptus, steranijs, petitgrain, lavendel, rozemarijn, kruidnagel en menthol.

Artikelnummer: 6ML-TCT

€ 3,95

In voorraad

Toco-Tholin Druppels 6 ml

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
  • Toco-Tholin Druppels 6 ml