Wax Melts Arabian Spice

Omschrijving

Arabian spice waxmelt is een heerlijke warme en rustgevende geur. Het romantische aroma bestaat uit mirre, orange, gember, kaneel, kruidnagel, karwij zaad en vanille.

Gebruikswijze

Leg een Wax Melt in een daarvoor bestemde brander. Na het aansteken van het waxinelichtje smelt de wax en vult de gehele ruimte zich binnen 30-60 minuten met de geur. Wax Melts geven 8 tot 10 uur een heerlijke geur af. Wanneer de Wax Melt geen geur meer afgeeft maak je de brander gemakkelijk schoon met een stuk keukenpapier. Let op: de was en de brander kunnen nog heet zijn!

Over Wax Melts 

Geniet van de meest heerlijk geurende Wax Melts gemaakt van uitsluitend ecologisch verantwoorde sojawas uit Noord-Amerika. De sojawas is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. Het is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Komt de was op uw kleren dan kunt u het gemakkelijk uitwassen.

Soja staat bekend om zijn langere brandduur is de sterkere geur dan gewone paraffine. Daarnaast walmt het ook minder, waardoor het fijn is voor mensen met allergieën. Om onprettige geurtjes te absorberen zijn er speciale geuren met geur-absorberende technologie genaamd "Neutralizers".

TIP: Combineer verschillende geuren om zo je persoonlijke geur te creëren.

Artikelnummer: MC-arabianspice

€ 0,82

In voorraad

Wax Melts Arabian Spice

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
  • Wax Melts Arabian Spice

Anderen bekeken ook: