Betaalmogelijkheden

Vooruitbetalen per overboeking

U kunt ervoor kiezen om het totale factuurbedrag via een overschrijving over te maken. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, krijgt u meteen alle betaalgegevens aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Slendersbeauty wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Nederland

Rabobank:                          
IBAN:                    NL97 RABO 0331 5900 93
SWIFT/BIC:            RABONL2U

België

KBC Bank:                          
IBAN:                    BE58 7360 4830 7579
SWIFT/BIC:            KRED BE BB

Overige (Wereld)

SNS Bank:
IBAN:                    NL97 RABO 0331 5900 93
SWIFT/BIC:            RABONL2U

 

Afhalen en betalen in Westerhoven

U kunt ervoor kiezen uw bestelling op te halen en te betalen bij Slendersbeauty. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. Zodra uw bestelling voor u klaar staat wordt u hierover geïnformeerd.

 

Betalen via iDEAL

U kunt ervoor kiezen om het totale factuurbedrag te betalen via iDEAL. iDEAL is net als PIN of acceptgiro een betaalmethode, maar iDEAL is specifiek bedoeld voor online betalingen. Alle consumenten die bij een Nederlandse bank internetbankieren, hebben gratis toegang tot iDEAL. Consumenten betalen vanuit hun eigen internetbank met iDEAL aan een webshop.

 

Betalen via DirectEbanking

U kunt ervoor kiezen om het totale factuurbedrag te betalen via DirectEbanking. DirectEbanking is een universele toegangspoort voor 46 miljoen Europese consumenten naar alle internetbanking systemen in de EU . In plaats van handmatig in te loggen op uw eigen internetbank (b.v. Fortis Onlinebanking) om handmatig een overboeking te realiseren, worden via DirectEbanking alle transactiegegevens (bedrag, bankrekeningnummer, begunstigde, omschrijving) binnen een betaling aan een webshop reeds ingevuld aan u gepresenteerd. Dit zijn Nederlandse consumenten al zo gewend met iDEAL. Een Directe Overboeking is dus een iDEAL-achtige online betaling vanuit uw eigen vertrouwde internetbank omgeving, waarbij uw land kiest (nieuw), daarna uw bank kiest, vervolgens uw rekeningnummer ingeeft (nieuw) en daarna de betaling goedkeurt middels het gebruik van uw TAN Code. In principe is de betalingsmethode qua veiligheid, gebruikersgemak en snelheid gelijk aan iDEAL. Anders dan iDEAL kunnen met DirectEbanking niet alleen Nederlandse consumenten, maar nu al 46 miljoen Europese consumenten die online bij hun bank bankieren deze betalingen verrichten.

 

Betalen via Bancontact (BE)

U kunt ervoor kiezen om het totale factuurbedrag te betalen via Bancontact (BE). Met Bancontact (BE) betaalt u veilig en snel online. Kies bij het afrekenen voor deze betaalmethode, vul uw kaartnummer en vervaldatum in en u wordt automatisch naar de site van uw bank geleid. Hier wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de on-line beveiligingsmodule die u van u bank hebt ontvangen.

NL97 RABO 0331 5900 93