Busch Keramisch frees K433X 016 (X vertanding)

Busch KERA keramische frezen combineren ongekende hardheid, precisie en een licht gewicht voor plezier bij zowel klant als pedicure. KERA (keramisch) frezen zijn geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Een bijkomend voordeel van keramiek is dat dit de frezen geschikt maakt voor mensen met een metaalallergie, zoals nikkel, chroom of kobalt. Uiteraard zijn ook Busch KERA frezen medisch gecertificeerd volgens de Europese medische hulpmiddelen wet.

Vertanding

Busch KERA frezen zijn verkrijgbaar met verschillende vertandingen:

SPEED: geschikt voor alle nagels, maar met name geschikt voor dikke nagels. Voorzien van een speciale veiligheidszone aan de bovenkant - te herkennen aan het rode vlak - speciaal voor diabetici.

X: deze zogenaamde double cut frezen zijn specifiek ontworpen voor het frezen van misvormde nagels en dikke schimmelnagels.

GQSR: voor dikke nagels zoals bij onychochryposis en het snel verwijderen van orthesesilicone.

Nagelstylisten

Door de gladde afwerking en anti-allergische eigenschappen zijn de Busch KERA frezen erg in trek bij nagelstylisten. De SPEED-vertanding is geschikt voor zowel gel als acryl, de X-vertanding alleen voor gel en GQSR alleen voor acryl.

Aanbevolen toerentallen

SPEED: 5.000-15.000 t/min

X: 7.500-20.000 t/min

GQSR: 7.500-15.000 t/min

Artikelnummer: 024985-BSC

€ 29,90

In voorraad

Busch Keramisch frees K433X 016 (X vertanding)

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Anderen bekeken ook: