Depilflax Harspatronen

Originele Depilflax harspatronen verkrijgbaar voor verschillende huidtypes. De hars van Depilflax staat bekend om zijn zeer hoge en constante kwaliteit. Laboratoria in Spanje zijn continu op zoek naar manieren om de hars te verbeteren.

Elk harspatroon is voorzien van een vaste roller. Hierdoor zijn de harspatronen compact en gemakkelijk te gebruiken. Een vaste rollerkop is daarnaast ideaal om nauwkeurig te harsen, zoals bij ongewenste haargroei in het gezicht of andere moeilijk bereikbare delen van het lichaam.

Inhoud: 110 gram

Soorten

Elke soort harspatroon van Depilflax heeft een speciale formule afgestemd op een bepaald huidtype of bepaalde werkwijze.

Aloe Vera

Door de fijne textuur zorgt deze hars met aloe vera voor gemakkelijke ontharing. Daarnaast heeft deze hars een aangename geur.

Arganolie

Hars met arganolie helpt de huid te beschermen en te herstellen.

Azul (Facial)

Hars speciaal voor de gevoelige huid. De Facial variant heeft een kleinere roller voor het verwijderen van gezichtsbeharing. De hars heeft een anti-allergische werking en een gelachtige textuur.

Mango

Fijne textuur voor eenvoudige ontharing. De geur van mango geeft een zomerse sensatie.

Naturel

Zoals de naam al aangeeft is deze hars zo natuurlijk mogelijk gehouden. Deze hars is daarom geschikt voor nagenoeg alle huidtypes. De hars heeft een gel-achtige textuur.

Olijfolie

Geschikt voor alle huidtypes. Deze hars zorgt voor meer soepelheid en hydratatie van de huid op het moment van ontharen.

Rosa

ideaal voor de extra gevoelige huid. Heeft goede werking op een slechte bloedsomloop.

Wijntherapie

Zeer effectieve hars. Laat een lichte geur achter op de huid.

Compatibiliteit 

Deze harspatronen passen niet in de Depiflax-apparaten van vóór 2015. Heb je nog een Depilflax-harsapparaat voor "broekmodel"-harspatronen, dan krijg je 20% korting op een nieuw model harsapparaat van Depilflax. Stuur een foto van je apparaat naar info@slendersbeauty.nl en we sturen je een kortingscode toe.

 

Artikelnummer: 3020102001-DPL

€ 2,50

In voorraad

Depilflax Harspatronen

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:
  • Aantal:

* Verplichte velden

€ 2,50

Anderen bekeken ook: