Prontoman Kennismakingspakket

 

Prontoman Kennismaking pakket

Het Prontoman kennismakingspakket bestaat uit.

1x Prontoman spray 75 ml.
Voor een antiseptische reiniging en verzorging van huis en nagelgebieden.

1x Prontoman schuim 100 ml.
Voetverzorgend schuim met antimicrobiële en antimycotische bescherming.

1x Prontoman Gel 20 ml.
Gel ter profylaxe van infecties in het kader van een volledige podologische behandeling.

Wat zijn de sterke eigenschappen van de Prontoman producten

-De eerste Voetverzorgingslijn met MRSA Bescherming
-Atraumatische Eeltverwijdering en Infectiebescherming
-Een behoedzame en milde manier van eeltverwijdering voor de medische voetverzorging
-Aloude receptuur met bewezen resultaat in praktijken en als zelfzorg-product
-ProntoMan® is uitermate geschikt voor diabetici, ook wanneer de huid beschadigd is
-Beschermt tegen infecties en ontsmet [MRSA und c-MRSA]
-ProntoMan® remt voet- en nagelschimmel
-Voor de antimicrobiële verzorging van sulcustamponaden en spangen
-Is niet pijnlijk bij gebruik
-Het meest vriendelijke product voor huid en weefsel
-ProntoMan® is zonder recept verkrijgbaar
-Prontoman producten zijn toegevoegd aan het zorgprotocol schimmeldiagnostiek van Supplement.

ProntoMan spray

ProntoMan spray is een gebruiksklare, waterachtige oplossing voor een antiseptische reiniging van huid- en nagelgebieden. Op basis van verminderde oppervlaktespanning en de toepassing in sprayvorm ontsmet ProntoMan spray op een betrouwbare en pijnloze manier alle moeilijk toegankelijke gebieden. Infectierisisco’s in de vorm van bijvoorbeeld multiresistente kiemen (MRSA) of mycotische ziekteverwekkers worden op veilige wijze weggenomen. Tegelijkertijd verzacht ProntoMan spray op een voorzichtige manier, eelt, minimaliseert voet- en wondgeurtjes en maakt een astraumatische, veilige en snelle volledig podologische behandeling mogelijk. ProntoMan spray kan bij huidwonden worden toegepast om infecties te voorkomen en de genezing te bevorderen. De inhoudstoffen hebben zich al miljoenen keren klinisch bewezen, zijn dermatologisch onschadelijk en worden beschouwd als middel van eerste keuze bij de behandeling van wonden.

-Prontoman spray Huidontsmetting

Breng voor iedere behandeling rijkelijk ProntoMan spray aan op de voeten van de patiënt. Laat de oplossing minimaal 2 minuten inwerken. Het polyhexanide-betaïne-complex, dat in de spray zit, ontsmet ook moeilijk toegankelijke wondgebieden, creëert een kiemarme huidomgeving en verwijderd onaangename geurtjes. Het voorkomt uitbreiding van pathogene, transiënte en residente ziektekiemen en minimaliseert het infectierisico bij eventueel ontstane wondjes.

-Eelt zacht maken met Prontoman spray:

Breng rijkelijk ProntoMan spray aan op de voeten van de patiënt. Laat de oplossing inwerken op de huid, totdat de afgestorven huidcellen van het eelt witte schilfertjes worden. Bij sterke eeltvorming (bijv. op het hielgebied) is het noodzakelijk de inwerktijd, waarin het behandelingsgebied licht vochtig gehouden moet worden, te verlengen. Indien nodig opnieuw sprayen. Aansluitend hierop kunnen de zacht geworden huidcellen op atraumatische wijze worden verwijderd, bijv. met een excavator. Het verzachtende effect kan worden bespoedigd door de gebieden waar de spray op aangebracht is (bijv. de hiel) in folie wikkelen. Huidontsmetting en eeltverwijdering vormen in dit verband een tijds- en materiaalbesparende behandelingsfase.

Prontoman schuim 

ProntoMan voetverzorgend schuim is een gebruiksklaar schuim voor de dagelijkse verzorging van de belaste en zeer gevoelige huid. De verzorgende werking van panthenol verbetert het huidbeeld en houdt de fysiologische huidstructuur in stand. Het polyhexanide-betaïne-complex dat in het schuim zit, beschermt tegen multiresistente (MRSA) en mycotische verwekkers. ProntoMan voetverzorgend schuim laat een antimicrobieel beschermingslaagje achter op de huid, voorkomt onaangename geurtjes en houdt ziekte- en infectieverwekkers op een veilige manier tegen.

-Prontoman schuim en Steunkousen

ProntoMan voetverzorgend schuim is uitstekend geschikt om de huid een voorbehandeling te geven voordat de steun- of antitrombosekousen worden aangetrokken. De huid wordt beschermd tegen uitdroging, infecties en irritaties en de kousen zijn gemakkelijker aan te trekken.

Prontoman Gel

ProntoMan gel is een gebruiksklare gel ter profylaxe van infecties in het kader van een volledige podologische/ voetverzorgende behandeling. Hij wordt toegepast bij de profylactische behandeling van infecties en ter bescherming tegen mycotische verwekkers.

Met deze gel is, in combinatie met kompressen of afdekkingen, een antimicrobiële behandeling van infectiegevoelige gebieden mogelijk zonder dat het verband eraan blijft vastplakken.

Door het brede spectrum van kiemen en de ontstaande beschermlaag wordt er een kiemarme omgeving gecreëerd. Hierdoor wordt reeds beschadigde huid beschermd en uitbreiding van bacteriën en schimmels voorkomen. ProntoMan beschermt eveneens tegen multiresistente verwekkers (MRSA).

zorgprotocol schimmeldiagnostiek van Supplement

Prontoman producten zijn toegevoegd aan het zorgprotocol schimmeldiagnostiek van Supplement. Voor meer info zie: www.sup.nl


*= consensusaanbeveling DGFW (Deutsche Gesellschaft für Wundheilung und Wundhandlung e.V.) 2004 & 2009

Artikelnummer: 430101

€ 24,50

In voorraad

Prontoman Kennismakingspakket

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen