Prontoman Schuim 100 ml

Prontoman Schuim is een gebruiksklaar middel voor de dagelijkse verzorging van de belaste en zeer gevoelige huid. Met name bij dragers van steunkousen.

Prontoman Schuim is uitstekend als voorbehandeling bij het aantrekken van steunkousen of antitrombosekousen. Het schuim beschermt de huid tijdens het dragen van de kousen tegen uitdroging, infecties en irritaties. Daarnaast helpt het schuim de kousen gemakkelijker aan te trekken.

De verzorgende werking van panthenol verbetert het huidbeeld en houdt de fysiologische huidstructuur in stand. Het polyhexanide-betaïne-complex beschermt tegen multiresistente (MRSA) en mycotische verwekkers. Prontoman Schuim laat een antimicrobieel beschermingslaagje achter op de huid, voorkomt onaangename geurtjes en houdt ziekte- en infectieverwekkers op een veilige manier tegen.

Dankzij zijn milde formule is Prontoman Schuim vooral goed voor personen die een verhoogd risico op MSRA lopen (bijv. diabetici) alsmede voor mensen met allergieën. Door de uitstekende dermatologische verdraagzaamheid kan de beschadigde huid pijnloos en veilig worden ontsmet en wordt de genezing bespoedigd.

Prontoman Schuim bevat geen cytotoxische, prikkelende of sensibiliserende eigenschappen en kan zonder bezwaar langdurig worden gebruikt.

Gebruiksaanwijzing

Prontoman Schuim aanbrengen op de te behandelen voeten en benen en zacht in de huid masseren. Bij een zeer vermoeide en belaste huid is het aan te bevelen de behandeling zowel ’s morgens als ’s avonds toe te passen.

Veiligheidswaarschuwingen

Prontoman Schuim niet gelijktijdig met zeep, zalf, olie of gels gebruiken. Mag niet worden toegepast bij personen die allergisch zijn voor een van de inhoudsstoffen. Fles na gebruik sluiten en beschermen tegen directe zonnestralen. Een aangebroken fles binnen 12 weken opmaken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik, niet innemen.

Samenstelling

Aqua, cocamidopropyl betaïne, panthenol, undecylenamidopropyl betaïne, polyaminopropyl biguanide (polyhexanide)


Artikelnummer: 430100

van € 10,32

€ 9,29

In voorraad

Prontoman Schuim 100 ml

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Anderen bekeken ook: