Nagelafzuigers

Nagelafzuigers

Beautyline nagelafzuiging  

SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl zijn exclusief distributeur van de Beautyline nagelafzuiging. De Beautyline is het enige filtersysteem dat voldoet aan de door autoriteiten opgelegde eisen en wetgeving die vereist zijn aan uw werkomgeving.

Beschermt u en uw klanten

De nagelafzuiger beschermt u en uw klanten tegen gevaarlijke gassen en stofdeeltjes die vrijkomen tijdens het een nagelbehandeling. Het fijnstof dat vrijkomt wordt opgevangen in een speciale koolfilter.  Het geurafzuiger heeft een zeer laag geluidsniveau, is gemakkelijk te onderhouden en  te gebruiken. De nagelafzuiger is direct klaar voor gebruik. Door de wieltjes en flexibele arm is het nail station gemakkelijk te verplaatsen en heeft het het beste bereik.

3 filters voor gegarandeerde functionaliteit

De nagelafzuiger van Beautyline is uitgevoerd met een drie stappen filter, voor een langere levensduur en gegarandeerde functionaliteit:

Pre-filter: voor grotere stofdeeltjes

Particle filter: voor kleinere stofdeeltjes

Gasfilter: voor dampen

Heeft u interesse in de Beautyline geurafzuiger? Kom dan langs in onze groothandel of stuur een e-mail naar info@slendersbeauty.nl. Het is ook mogelijk om de nagelafzuiger te leasen. 

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2