UV Gelpolish

UV Gelpolish

Magnetic UV Gelpolish

Magnetic UV Gelpolish combineert het gemak van nagellak met de kwaliteit van gel. Met een beperkte voorbereiding en zonder navijlen worden natuurlijke nagels met UV Gelpolish eenvoudig verstevigd en gelijktijdig gelat in een kleur die wekenlang mooi blijft. 

5 goede redenne om te kiezen voor MAgnetich UV Gelpolish:

  1. Met Magnetic UV Gelpolish trek je klanten die tot nu toe niet in de salon kwamen: klanten die de natuurlijke nagels goed willen verzorgen en absoluut geen kunstnagels willen. 
  2. Met de Magneticu UV Gelpolish heb je geen lange droogtijd. In tegenstelling tot nagellak kan de klant snel de deur uit en mag ze de nagels direct gebruiken zonder risico op beschadiging.
  3. Magnetic UV Gelpolish blijft wekenlang goed zitten: glanzend en krasvrij.
  4. Magnetic UV Gelpolish is bijzonder makkelijk aan te brengen: net zo simpel als het lakken van nagels en zonder navijlen voor een glad resultaat.
  5. Magnetic UV Gelpolish is gemakkelijk te verwijderen. De gel laat zich moeiteloos wegvijlen, maar lost ook op door te weken in aceton, bijvoorbeeld in combinatie met de Gelpolish Wraps. Wel eerst de toplaag open vijlen met een 100/180 grit vijl
Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in