Nagellakken

Nagellakken

ORLY is een nagellakfabrikant uit Los Angeles en de uitvinder van de originele French Manicure. ORLY Werd opgericht in 1975 voor Jeff Pink. Hij zorgde ervoor dat actrices snel en gemakkelijk nagellak konden wisselen tijdens het omkleden. Hij ontwierp simpele, klassieke en bovenal vrouwelijke nagelproducten die styliste én sterren werden gewaardeerd. Van het een kwam het ander en zo bestaat de lijn van ORLY nu uit niet alleen de French Manicure, maar ook verschillende andere soorten nagellak, producten voor hand- en nagelverzorging. En elke nagellak zit in het unieke flesje met de Gripper Cap. Het dopje dat gemakkelijk opent en je nauwkeurig laat lakken.

ORLY huidige line-up nagellak bestaat uit de volgende producten:

French Manicure: de originele en elegante nagelbehandeling die niet mag missen in jouw collectie. Kies uit meer dan 10 natuurlijke tinten en uiteraard wit, voor het unieke randje.

Classic: de serie "gewone" nagellakken met uitstekende dekking.

EPIX: een hybride vorm tussen gewone nagellak en gelnagellak. De EPIX nagellakken harden uit als gelnagellak zonder dat je een lamp nodig hebt. Elke behandeling bestaat uit 2 stappen: 1) een kleurtje en 2) de flexible sealcoat. De nagellak blijft meer dan een week zitten.

GelFX: voor echte gelnagels. Gemakkelijk aan te brengen en uit te harden met een lamp. De nagellak blijft ongeveer 2 weken zitten.

Breathable: zuurstofdoorlatende nagellak. Nieuw in het assortiment van ORLY. Deze nagellak is niet alleen erg comfortabel, maar beschikt ook over herstellende ingrediënten als arganolie, pro-vitamine B5 en vitamine C. Lees alles over de Breathables in onze blog.

Minis: kleine varianten van de gewone nagellaken van ORLY uit de Classic-serie.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in