Terralin protect disenfectie en reiniging 2 liter

Terralin® protect disenfectie en reiniging 2 ltr

Vloeibaar concentraat voor desinfectie en reiniging van algemene oppervlakken en medische hulpmiddelen op basis van een combinatie van aromatische alcoholen, quaternaire ammoniumverbindingen, amphotere glycine derivaten en niet-ionogene tensiden.Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (excl.bacteriesporen, incl. mycobacteriën) en gisten op oppervlakken in ziekenhuizen en overige instellingen voor de gezondheidszorg, met uitzondering van oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen hiervoor. Het middel is uitsluitend bestemd voor professioneel gebruik.

Pluspunten Terralin protect 2 ltr

-aldehyde vrij
-biedt uitstekende reiniging en desinfectie
-geeft een uitstekend visueel resultaat
-ruikt aangenaam fris en onopvallend
-gecertificeerd als biocide bij het CTGB onder toelatingsnummer 13710N

Toepassing Terralin protect 2 ltr 

-Terralin® protect is een concentraat.
-Dosering voor oppervlakken m.u.v. TBC -afdelingen 0,5% (5 ml middel aanvullen met water tot 1 liter) met een minimale inwerktijd van 5 minuten. Dosering voor oppervlakken in TBC-afdelingen 0.5% (5 ml middel aanvullen met water tot 1 liter) minimale inwerktijd 15 minuten. 

Breng het middel aan op de oppervlakken door middel van een doek. Veeg met de vochtige doek de te behandelen oppervlakken grondig af. Zorg voor volledige bevochtiging van de te behandelen oppervlakken. Gebruik bij het desinfecteren zoveel vloeistof, dat de behandelde oppervlakken gedurende de inwerktijd nat blijven. Laat de ontsmette oppervlakken opdrogen, niet naspoelen of reinigen na behandeling. Gebruik medische hulpmiddelen: Niet geschikt voor het desinfecteren van invasieve medische hulpmiddelen.

Artikelnummer: 181631-SCH

€ 28,93

In voorraad

Terralin protect disenfectie en reiniging 2 liter

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen