Nieuws

NIEUW - week 25
20-06-16

NIEUW DEZE WEEK!

• Schülke 500 en 1000 ml (zeep)dispenser
• Voetenverzorgingsbundel: voetenbad + Prontoman-pakket + 1 kg dodezeezout
• Golden Rose Extreme Sparkle display inclusief testers en 3x voorraad

Nieuw in onze webshop - week 21
25-05-16

Er is weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan onze webshop. Zo hebben we twee producten voor verzorgde nagels in de zomer: de Orly GelFX Set Summer 2016 en de Golden Rose Paris nagellakremover. Daarnaast hebben we van Samenwerkende Pedicures een herstellende ureum voetlotion. Lees verder voor meer informatie.

Nieuw in onze webshop - wk 17
28-04-16

Nieuw in onze webshop:

Er zijn weer een aantal nieuwe artikelen toegevoegd aan onze webshop. Samenwerkende Pedicures heeft een nieuwe variant voetlotion. Daarnaast zijn er nieuwe kleuren van Golden Rose Stick concealer en Golden Rose Terracotta Stardust aan de webshop toegevoegd. Klik verder voor uitgebreide informatie en prijzen!

Nieuw! Longstay make-up van Golden Rose
18-12-15

Nieuw! Longstay make-up van Golden Rose

Een aantal weken geleden hebben we de Longstay Matte Face Powder van Golden Rose aan ons assortiment toegevoegd maar sinds deze week zijn er meer Longstay producten verkrijgbaar bij SlendersBeauty en op Pedicuregroothandel.nl

Nieuw in onze webshop - wk 49
04-12-15

Nieuw in onze webshop:

Deze week zijn er weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan onze webshop. Nieuw zijn de twee borstelapparaten van Weelko. Niet helemaal nieuw, maar wel weer verkrijgbaar zijn de heerlijke geuren van Roxanne Apple Eau de Toilet. Klik verder voor uitgebreide informatie en prijzen!

Sinterklaas actie op Pedicuregroothandel.nl!
02-12-15

Tot 6 december hebben we een speciale Sinterklaas actie op Pedicuregroothandel.nl! Klik op het nieuwsbericht voor meer informatie en de voorwaarden.

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende

© Developed by CommerceLab