Aanbiedingen juni 2017

01-06-17

Hadewe Hyperios 3NL

10% korting + GRATIS 5 liter gemineraliseerd water + GRATIS frezenset ter waarde van €100,-

Het topmodel van Hadewe is weer in de aanbieding! Deze keer met gratis demiwater en een gratis frezenset van Busch t.w.v. €100. We houden natuurlijk rekening met je persoonlijke wensen. Geef bij je bestelling aan welke frezen je graag zou willen ontvangen.\

Bekijken

ORLY GelFX "Lush" & "Anything Goes"

20% korting

Nieuw! De topkleuren van ORLY in de aanbieding. Waaronder de kleur Anything Goes uit de populaire serie La La Land.

Bekijken

Ecran Zonbescherming

10% korting

Het wordt buiten steeds warmer en dus is het zaak je huid goed te beschermen tegen de zon. Omdat we vinden dat zonbescherming ook betaalbaar moet zijn verlengen we de aanbiedingen van mei. Het gaat immers om je gezondheid!

Bekijken

SlendersBeauty Massagemilk 500 ml

15% korting

Een lichaam mag af en toe wel eens lekker ontspannen. Hoe kan dat anders dan met ons vertrouwde huismerk massagemelk. Je kunt zelfs naar eigen smaak etherische oliën toevoegen.

Bekijken

Depilflax harsproducten

10% korting

Tijd voor jurkjes en rokjes betekent ook tijd voor mooi verzorgde benen. Om jou en je klanten hierin tegemoet te komen doen we ons gehele aanbod Depilflax in de aanbieding. Dus niet alleen de harspatronen en harsblokken, maar óók de harsverwarmers, strips en producten voor voor- en nabehandeling.

Bekijken

Hive of Beauty Paraffinespray

25% korting

Niets is makkelijker dan gewoon lekker sprayen. Geen gedoe met badjes. Even opwarmen en sprayen maar!

Bekijken

Weelko Noble Zwart

20% korting

We hebben groot ingekocht en daar mag jij natuurlijk van meeprofiteren. Nu dus flinke korting op de zwarte Weelko Noble tabouret. Perfect voor als je met permanente make-up werkt of natuurlijk je tattooshop!

Bekijken

Sibel Clayspray 200 ml

20% korting

Ken je Clayspray al? Een handige pompflacon met klei voor de supersnelle en superhandige verzorging van je huid én je haar. Spuit een beetje klei in je hand en verdeel het over je gezicht. In laten trekken, afspoelen, moisturizer erop en klaar is Kees. En voor je haar? Doe gewoon alsof het een crèmespoeling is!

Bekijken

Pure Expert Waswanten

15% korting

Deze hoge kwaliteit washandjes zijn perfect voor elke schoonheidsbehandeling. De wanten bestaan uit een soort microvezel, alleen dan nog fijner! Super zacht dus.

Bekijken

« Terug
© Developed by CommerceLab