NIEUW: Oil 'n More

06-07-17

Nieuw bij SlendersBeauty: Oil 'n More huidverzorgingsproducten. In alle producten van Oil 'n More zijn enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt. Daarmee onderscheiden de producten zich van veel andere merken.

De productenreeks is ontwikkeld door Asha Debi Tewari en bestaat uit 3 groepen: pedicureproducten, bad- en massageolie en scrubs.

De pedicureproducten zijn te verkrijgen in een milde en extra formule. Deze producten werken effectief tegen eczeem, schimmelnagels en droge of geïrriteerde huid.

De bad- en massageoliën en scrubs zijn verkrijgbaar in een viertal "smaken":

De Asian Dream productlijn is een combinatie van kokos, gember, lemongrass, ylang ylang, rozen en kaneel geeft een tropische geurexplosie. De rijstolie voedt de huid met vitamine E en maakt deze soepel en glad terwijl de gemberolie verwarmend werkt en samen met de lemongrass de bloedcirculatie stimuleert. De kaneelolie en de kokosolie hebben beiden een antibaceriële en verjongende werking en de ylang ylang kalmeert de huid. De kokosolie, rozenolie en olijfolie voeden de huid en laten een fluweelzachte verzorgende laag achter.

De Harmony 55 productlijn is een combinatie van lemongrass, kaneel, rozemarijn en lavendel geeft een verfrissende, rustgevende en warme geurexplosie. De tea tree olie zorg voor een grondige reiniging van de huid en de amandelolie, macadamiaolie en olijfolie voeden de droge huid en maken deze babyzacht.

De Healing Hot productlijn is een combinatie van citroen, kaneel en ceder geeft een warme geurexplosie. Kaneelolie en cederolie hebben beiden schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen waardoor de huid wordt gezuiverd. Ook citroenolie werkt zuiverend op de huid en stimuleert de bloedcirculatie. Daarmee is Healing Hot zeer geschikt voor een problematische huid. Kaneel werkt bovendien verjongend en zorgt voor een elastische huid. De tea tree olie zorg voor een grondige reiniging van de huid en de olijfolie voedt de droge huid en maakt deze babyzacht.

De Sparkle and Spiced productlijn is een combinatie van kaneel, lavendel, citroen, mandarijn, sinaasappel en gember zorgt voor een kruidige en verkwikkende geurexplosie. De citrusoliën zorgen samen voor een energieke huid terwijl de gember en kaneel de huid verwarmen en verjongen. De lavendelolie heeft een kalmerende werking op de zintuigen en de huid. Door de tea tree olie wordt de huid grondig gereinigd en de amandelolie, macadamiaolie en olijfolie voeden de droge huid en maken deze fluweelzacht.

« Terug
© Developed by CommerceLab