Concealer

Concealer

Golden Rose concealer

De Golden Rose concealers zijn ideaal voor het bedekken van oneffenheden op het gezicht. Vlekjes, puistjes, wallen en donkere kringen rond de ogen zijn niet meer zichtbaar. De concealer benadrukt de ogen en laat deze stralen.

 

Liquid en stick concealer

De Golden Rose concealers zijn verkrijgbaar in een liquid variant en camouflage stick. Deze zijn in verschillende tinten verkrijgbaar. Wanneer u de kringen rond uw ogen wilt camoufleren kunt u het beste een concealer kiezen die een tint lichter is dan uw eigen huid. Gebruik nooit een te donkere kleur.

Golden Rose make-up

Golden Rose make-up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij,  dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose make-up wordt gebruikt door veel visagisten, schoonheidssalons en modellenbureaus.

 

Uitgebreide collectie

Pedicuregroothandel en SlendersBeauty hebben een zeer uitgebreid assortiment Golden Rose producten. Naast lippenstift, oogschaduw, nagellak, mascara en foundation is het ook mogelijk om complete make upkoffers, grote displays en toonbankdisplays te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in