Eyeliner & Eyepencils

Eyeliner & Eyepencils

Golden Rose eyeliner & eyepencil

Golden Rose Eyeliner & Eyepencil zijn uitermate geschikt voor het creëren van een mysterieuze look. Hoe dikker de lijn om de ogen, hoe dramatischer het effect. Dankzij het unieke borsteltje is de eyeliner gemakkelijk aan te brengen in de gewenste dikte. Ook het eyepencil is erg gemakkelijk te gebruiken. Het droogt zeer snel en blijft de hele dag goed zitten.

 

Verschillende kleuren

Zowel de eyeliner als de eyepencil van Golden Rose zijn verkrijgbaar in veel verschillende trendy kleuren. Zelfs met glitters, voor een uitgesproken look waarbij je ogen stralen als sterren!

Golden Rose make-up

Golden Rose make-up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij,  dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose make-up wordt gebruikt door veel visagisten, schoonheidssalons en modellenbureaus.

 

Uitgebreide collectie

Pedicuregroothandel en SlendersBeauty hebben een zeer uitgebreid assortiment Golden Rose producten. Naast lippenstift, oogschaduw, nagellak, mascara en foundation is het ook mogelijk om complete make upkoffers, grote displays en toonbankdisplays te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2