Foundation

Foundation

Golden Rose Foundation

Met de Golden Rose foundations creëer je een mooie, natuurlijke look. De foundations dekken uitstekend, maar zorgen ervoor dat de huid blijft ademen. De Golden Rose foundations creëren een egale tent, long lasting en waterresistent.

 

Beschermt en voedt de huid

Naast de mooie look die ze creëren, zijn de foundations van Golden Rose ook goed voor de huid. Veel foundations hydrateren de huid en bevatten vitamine A en E. Ook bevatten ze SPF 15 om de huid te beschermen tegen de UV-straling van de zon. 

Golden Rose make-up

Golden Rose make-up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij,  dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose make-up wordt gebruikt door veel visagisten, schoonheidssalons en modellenbureaus.

 

Uitgebreide collectie

Pedicuregroothandel en SlendersBeauty hebben een zeer uitgebreid assortiment Golden Rose producten. Naast lippenstift, oogschaduw, nagellak, mascara en foundation is het ook mogelijk om complete make upkoffers, grote displays en toonbankdisplays te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in