Lipgloss, Lipstick & Lipliner

Lipgloss, Lipstick & Lipliner

Golden Rose lipgloss, lipstick & lipliner

Golden Rose heeft een groot scala aan producten voor mooie lippen. De lipgloss, lipstick en lipliner van Golden Rose zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Allemaal even mooi en intens. De lipgloss geeft een schitterende glans zonder te plakken. Dankzij de long lasting formule geniet je de hele dag van perfecte lippen.

 

De perfecte verzorging voor de lippen

Naast het creëren van de mooiste lippen zijn de producten van Golden Rose ook de perfecte verzorging. De lipproducten bevatten vitamine A en E en zijn hydraterend voor de lippen. Golden Rose lipgloss, lipstick en lipliner zijn de oplossing voor mooie, zacht en gladde lippen.

 

Golden Rose make-up

Golden Rose make-up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij,  dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose make-up wordt gebruikt door veel visagisten, schoonheidssalons en modellenbureaus.

 

Uitgebreide collectie

Pedicuregroothandel en SlendersBeauty hebben een zeer uitgebreid assortiment Golden Rose producten. Naast lippenstift, oogschaduw, nagellak, mascara en foundation is het ook mogelijk om complete make upkoffers, grote displays en toonbankdisplays te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2