Mascara

Mascara

Golden Rose mascara

Golden Rose heeft een uitgebreid assortiment mascara's. Of u nu meer volume, extra lengte of wimpers wilt met de perfecte krul. Elke mascara heeft een unieke borstel om de perfecte look te creëren. Er is altijd wel een mascara van Golden Rose die aan uw eisen voldoet.

 

Een verpletterende indruk

Welke mascara van Golden Rose u ook kiest u zult altijd een verpletterende indruk maken. De mascara's van Golden Rose laten uw ogen spreken. De mascara is zeer gemakkelijk aan te brengen en klontert niet.

Golden Rose make-up

Golden Rose make-up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij,  dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose make-up wordt gebruikt door veel visagisten, schoonheidssalons en modellenbureaus.

 

Uitgebreide collectie

Pedicuregroothandel en SlendersBeauty hebben een zeer uitgebreid assortiment Golden Rose producten. Naast lippenstift, oogschaduw, nagellak, mascara en foundation is het ook mogelijk om complete make upkoffers, grote displays en toonbankdisplays te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in