Powder & Blush on

Powder & Blush on

Golden Rose Powder

De Golden Rose Powders creëren een gladde, vlekkeloze en fluweelzachte look. Daarnaast beschermen ze de huid tegen zonnestralen dankzij de SPF 15 en voeden ze de huid intensief met de toegevoegde vitamine A en E.  Met de powders van Golden Rose creëer je een natuurlijke look.

 

Golden Rose Blush On

De Blush On van Golden Rose zorgt voor een gezonde gloed op het gezicht die zijdezacht en glad aanvoelt. Met de long lasting formule zie je er de hele dag stralend uit. 

Golden Rose make-up

Golden Rose make-up staat voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Golden Rose hecht veel waarde aan de gezondheid van de eindgebruiker. Alle producten zijn dan ook dierproefvrij,  dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen. Golden Rose make-up wordt gebruikt door veel visagisten, schoonheidssalons en modellenbureaus.

 

Uitgebreide collectie

Pedicuregroothandel en SlendersBeauty hebben een zeer uitgebreid assortiment Golden Rose producten. Naast lippenstift, oogschaduw, nagellak, mascara en foundation is het ook mogelijk om complete make upkoffers, grote displays en toonbankdisplays te bestellen.

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2