Weelko F-331 met o.a. Frequentie, Borstels en Hamer

Leasing vanaf € 12 p.m.

De Weelko F-331 is een multifunctioneel schoonheidsapparaat beschikkende over een warme en koude hamer, hoge frequentie, borstels, vacuüm en spray. Ideaal voor oppervlakkige peeling en huidreiniging. Je verwijdert eenvoudig meeëters en brengt de vochtbalans van de huid weer in evenwicht.

Warme en koude hamer

Deze koude en warme hamer is een massage- gezichtsbehandelingstool. De beide zijde van de hamerkop hebben een andere temperatuur. De ene kant is koud en de andere warm. Door het gebruik van de warme kant ontspant het gezicht, gaan de poriën open en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. De koude kant verzacht vermoeidheid, een overhitte huid en sluit de poriën, waardoor de huid ook het vocht vasthoud.

Hoge frequentie

De high frequency behandeling is ook gebasseerd op het gebruik van trillingen. Deze tool wordt gebruikt voor het verkleinen van de poriën, ter voorkoming van acné, het verzachten van kleine lijntjes in het gezicht en voor het verminderen van gezwollen ogen.

Borstels

Het reinigen met borstels is een goede manier voor het verwijderen van dode huidcellen. Eventuele blokkades worden verwijderd en de celregeneratie van de huid verbeterd. De ronddraaiende borstels variëren in grootte en in structuur. Hiermee kunnen alle delen van het gezicht op een goede manier bereikt worden.

Vacuüm &Spray

De vacuum behandeling wordt vooral toegepast bij cellulitus op plaatsen zoals: dijen, knieën, billen en de buik. Doormiddel van het vacuum trekken van het vet wordt het van de spier verwijderd. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en verplaatst het vet. Ook versterkt vacuum het effect van een massage.

Belastingvoordeel

Dit product komt in aanmerking voor de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). Klik hier voor meer informatie ►

Artikelnummer: F-331-WLK

€ 599,00

In voorraad

Weelko F-331 met o.a. Frequentie, Borstels en Hamer

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer informatie over leasing.