Weelko F-330 met o.a. Gezichtsscrub en Ultrasound

Leasing vanaf € 13 p.m.

De Weelko F-330 is een multifunctioneel schoonheidsapparaat beschikkend over hoog geleidende handschoenen, bio-huidverjonger, gezichtscrub, ultrasound en galvanische stroom. Met dit apparaat breng je de elasticiteit terug in de huid en stimuleer je de doorbloeding. Hierdoor ziet de huid er jonger en egaler uit.

Hoog geleidende handschoenen

Gebruik van de magische handschoenen helpt bij het herstellen van de elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de handschoenen de bloedsomloop en de collageen vezels. De actieve delen in de huid worden gestimuleerd waardoor de handschoenen ook bijdragen aan het verminderen van gezichtsvlekken.

Bio-huidverjonger

Deze bio-lift behandeling produceert een micro-stroom. Deze stroom zorgt voor een gladde huid. Maar draagt ook bij aan de vermindering van rimpels, littekens en andere oneffenheden op het gezicht.

Gezichtsscrub

Doormiddel van een schurende beweging worden dode huidcellen van de huid verwijderd. Hiermee verkleint u de kans op verstopte porien. Ook dringt een creme weer dieper door in de huid, waardoor je huid zichtbaar verbetert.

Ultrasound

Er is geen andere apparatuur behandeling die zo diep en gelijkmatig in de huid dringt als via geluidsgolven met de ultrasound. Door de hitte energie wordt de opname van werkstoffen gestimuleerd. De dieperliggende cellen worden geactiveerd en collageen wordt aangemaakt. Dit werkt prima bij de bestrijding tegen rimpels en cellulitus.

Galvanische stroom

Met de galvanische stroom verwijdert u talgvet en wordt er vocht in de opperhuid gehouden. Fijne lijtjes in de huid verminderen en de stevigheid van de huid wordt verbeterd.

Belastingvoordeel

Dit product komt in aanmerking voor de KleinschaligheidsInvesteringsAftrek (KIA). Klik hier voor meer informatie ►

Artikelnummer: F-330-WLK

€ 650,00

In voorraad

Weelko F-330 met o.a. Gezichtsscrub en Ultrasound

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

Meer informatie over leasing.