WandelWol Antidrukwol 10 gram (doos 12 stuks)

WandelWol is hét middel ter verkoming en behandeling van drukplekken op de voeten. WandelWol is gemaakt van schapenwol en bevat geen andere toevoegingen of bewerking. Hierdoor is WandelWol 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar!

Verkrijgbaar in 10, 20 en 40 grams verpakking

Werking

Het geheim van WandelWol zit in de luchtigheid en het van nature aanwezige wolvet (lanoline). Hierdoor heb je als gebruiker het gevoel alsof je op wolken loopt. Daarnaast sluit de wol de huid niet af en absorbeert het transpiratievocht.

Voor wie?

WandelWol is geschikt voor iedereen die veel loopt, gevoelig is voor drukplekken, zoals blaren of likdoorns of snel last heeft van koude voeten. Denk aan sporters, zoals hardlopers en wandelaars, maar ook fanatieke shoppers of mensen met wintertenen. Tot slot wordt WandelWol ook toegepast bij hielspoor.

Wat is WandelWol?

Wil je alles weten over WandelWol? Lees dan op onze blog ►

Hoeveel heb ik nodig?

10 gram: voor kleine druklocaties, zoals likdoorn tussen de tenen vrij te leggen, een pijnlijke plek/blaar aan de kleine teen of voor incidenteel de grote teen.

20 gram: bij grotere drukvrij te leggen plek op de voet, ontlasten van een blaar bij de hiel(en), grote tenen drukvrij leggen etc.

40 gram: als je bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse of een andere flinke wandeling van enkele dagen gaat maken. Ook handig om bij je te hebben als voorraad.

WandelWol is een gevoelsproduct. Na enige tijd zult u zelf in de gaten krijgen welke hoeveelheid voor u te gebruiken is op de plek waar u uw blaar, drukplek of blaar heeft zitten.

Artikelnummer: 232410-WND

€ 68,93

In voorraad

WandelWol Antidrukwol 10 gram (doos 12 stuks)

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen