Medcap

Medcap

Busch Medcap

Het nieuwe Busch Medcap systeem, slijpkapjes uit diamant. Het Busch Medcap systeem is gerangschjkt als klasse II met CE keurmerk, voor gebruik in de professionele pedicuresalon.

Vooruitgang

  • De wetenschap dat het nieuwe systeem Busch medCap frezen maakt in vergelijking met conventionele slijpen cap-systemen, Het allereerste gebruik van een medisch veilige en hygiënische voet behandeling aan te bieden. Voor uw veiligheid en die van uw patiënten.
  • Dat het nieuwe medCap Busch frezen 300x gebruikt kunnen worden. Het systeem kost medCap dus slechts 10 cent per behandeling, en bespaart het milieu 299 keer.
  • Dat het nieuwe medCap Busch frezen in vergelijking met conventionele slijpen cap-systeem een perfect goede werking biedt. De positieve perceptie van u en de patiënt, die verbetering zal voelen en u zal belonen met veel minder aanschafkosten, waardoor uw praktijkkosten zullen zakken.
  • Dat het nieuwe medCap Busch frezen in vergelijking met conventionele slijpkappen met gerenommeerde BUSCH kleurcoderingssysteem werken, dus u kunt het juiste type voor uw behandeling eenvoudig kiezen en bespaart u tijd.
  • Dat het nieuwe medCap Busch frezen systeem gemakkelijk te hanteren is in vergelijking met conventionele slijpen cap systemen: Is veilig en gemakkelijk.
Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in