Mesjes

Mesjes

Mesjes, meshouders en mesafhalers van Swann morton. Absolute kwaliteit in scapel en scalpelmesjes. De mesjes zijn verkrijgbaar in steriel en niet steriel. Tevens leveren wij de Qlick Smart automatische mesafhaler.

Mesafhalers van Qlick smart, swann morton mesafhaler, swann morton dispencer, swann morton mesbeschermer. Deze producten dienen voor het afhalen van de mesjes, het opbergen van de mesjes en het beschermen van de mesjes zodat ze niet bot worden.

Meshouders, swann morton, mediklingen. De meshouders hebben een goede handligging en passen perfect in de houder. Hierdoor kan de behandeling uitgevoerd worden zonder dat het mesje loslaat. Voor elke maat mesje is er een houder verkrijgbaar.

De originele Zwitserse Mediklingen mesjes. ruim 20 jaar geleden ontwikkeld door de Zwitserse firma G&F Châtelain SA Een compleet nieuw scalpel mesje, een z.g. GUTS. Mesjes kenmerken zich door hun scherpte en afwerking. voor deze mesjes is de Medi-klingen mes houder benodigd. Het opzetten van een nieuw mesje op de houder is erg makkelijk. Een genot om mee te werken, uiterste precisie is hiermee gewaarborgd. Voor het verwijderen van likdoorns en met name likdoorns tussen de tenen worden met dit mesje perfect verwijderd. De mesjes 1 t/m 3 zijn ook verkrijgbaar met een langer snijvlak. Dit wordt aangeduid met een V.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in