Complete Sets

Complete Sets

Starterssets en uitgebreide saloninrichtingen

SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl hebben diverse saloninrichtingen samengesteld voor pedicures. De pedicure saloninrichtingen bestaan uit kwalitatief hoogwaardig meubilair met minimaal één jaar volledige garantie en de service die u van ons gewend bent.

 

SlendersBeauty en Pedicuregroothandel hebben vijf sets samengesteld in verschillende prijsklassen. De startersset is een mooie combinatie meubilair voor de beginnende pedicure. De andere sets bestaan uit mooie combinaties meubilair van zeer hoge kwaliteit. Vooral de technische aspecten in de behandelstoel verklaren het verschil in prijs tussen de verschillende saloninrichtingen. Wat u zelf wenst en wat u zelf wenst te betalen bepaalt de keuze voor uw saloninrichtingsset.

 

Pedicuresalon inrichting op maat

Naast de standaard inrichtingen die SlendersBeauty en Pedicuregroothandel.nl voor u hebben samengesteld zijn er ook andere combinaties mogelijk. U kunt uw salon inrichten zoals u zelf in gedachte heeft. Wilt u graag een volledige op maat gemaakte offerte? Kom dan langs in onze groothandel in Westerhoven of stuur een e-mail naar info@slendersbeauty.nl

 

De volledige sets worden altijd gratis afgeleverd en bij afname van de volledige pedicuresalon inrichitingsset krijgt u 10% extra korting!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in