Tenen Lezen III: De verdieping - Imre Somogyi

Tenen Lezen III - De Verdieping Het handboek voor de professionele en ervaren tenen lezer In Tenen Lezen III - De Verdieping verwerken Imre en Margriet Somogyi hun inmiddels 30 jaar lange ervaring in het tenen lezen. Het resultaat is een uitgave op hoog niveau dat teruggaat tot diep in de kern.

Naast een vernieuwde en aangevulde versie van het Tenenleesalfabet (Tenen vademecum), komen nog niet eerder gepubliceerde onderwerpen aan bod, zoals: Het effect van medicamenten op tenen, Zeg je wat je ziet? en Dementie en handicap.

In het hoofdstuk De Invloed van het ouder worden, beschrijft Imre Somogyi dat tenen niet alleen een momentopname, maar tevens een levenspad laten zien. Openhartig neemt hij hiervoor zijn eigen tenen als voorbeeld.

De lezer krijgt eveneens antwoord op vragen als: Zijn er goede en foute tenen? Wat als iemands tenen zijn geamputeerd? Wat voor invloed heeft cultuur? en Waarom heeft de grote teen maar twee kootjes? Het geheel wordt geillustreerd door een achttal uitgebreide cases uit de praktijk met commentaar van de betrokkenen.

Het lezen van dit boek geeft u optimaal inzicht in de meest actuele bevindingen. Het brengt u op het hoogste niveau op tenen lees gebied. Tenen Lezen III De verdieping is daarom bij uitstek het handboek voor de professionele en ervaren tenen lezer.

Deze derde uitgave is een vervolg op Tenen Lezen I - voeten zijn spiegels, Tenen Lezen II - wat kun je ermee. Imre Somogyi is journalist. Hij studeerde natuurgeneeskunde en doceerde polariteitstherapie. Margriet was onder meer medisch secretaresse in het Academisch Ziekenhuis in Leiden, culinair styliste en ook polariteitsdocente. Samen zijn zij de grondleggers van het tenen lezen.

LET OP: Om de aangeboden kennis en ervaring in dit boek goed tot hun recht te laten komen, is het raadzaam dat de lezer kennis heeft van het fenomeen tenen lezen. Het lezen van Tenen Lezen I- voeten zijn spiegels en Tenen Lezen II - wat kun je ermee wordt dan ook ten zeerste aangeraden.

Artikelnummer: 45767

€ 42,50

In voorraad

Tenen Lezen III: De verdieping - Imre Somogyi

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen