Syneo 5. 30 ml


syNeo 5. 30 ml

”syNeo5” is een antitranspiratie middel dat tijdens en na het zweten de zweetlucht afbreekt wanneer deze op de huid opdroogt en een onaangename lijfgeur verspreidt. ”syNeo5” is geen deodorant. ”syNeo5” is een neutraal middel en geeft alleen tijdens het aanbrengen een geur van alcohol die als verdeler in ”syNeo5” aanwezig is. Zodra ”syNeo5” op de huid is opgedroogd, zult u de alcohol niet meer ruiken.
 
Productinformatie
 
”syNeo5” antitranspirant heeft een unieke positie op de markt. Het vervult de wens van de consument naar een betrouwbaar product met een gegarandeerde werking. Geen ander product is zo huidvriendelijk. ”syNeo5” werkt zowel op de voeten als onder de oksels. Op het moment van aanbrengen reduceert ”syNeo5” transpireren, veroorzaakt door intensieve lichaamsbeweging of door emotionele reacties zoals stress. ”syNeo5” sluit de poriën niet af en laat de huid normaal ademen.
”syNeo5” is niet geparfumeerd (reukloos) met als resultaat dat de consument zijn favoriete deodorant naast ‘syNeo5’ kan gebruiken. Eén simpele behandeling met ”syNeo5” werkt minimaal vijf dagen. Daarmee voldoet ”syNeo5” aan de eisen van de bewuste consument.
”syNeo5” wordt als pompspray geleverd en is vrij van milieuschadelijke CFK’s. ”syNeo5” verwijdert voor 100% de onaangename lichaamsgeur met een NIET GOED GELD TERUG garantie. Dit houdt in dat als het middel niet werkt zoals aangegeven en de gebruiker zich aan de voorwaarden heeft gehouden, hij het product aan Heijne Import kan retourneren waarna het geld wordt terugbetaald.

Producteigenschappen


De uitzonderlijke eigenschappen, die ”syNeo5” duidelijk onderscheiden van deodorants, zijn het gevolg van de samenstelling van ”syNeo5”, bestaande uit onder andere alcohol, verschillende gedeeltelijk actieve aluminiumzouten en triclosan. Gecombineerd met aanvullende ingrediënten werd het mogelijk een zacht antitranspiratiemiddel samen te stellen dat tenminste vijf dagen zijn werking behoudt.
De samenstelling voldoet aan de INCI-norm.

Artikelnummer: Syneo 5 583

€ 15,95

In voorraad

Syneo 5. 30 ml

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen