Opleiding VYON Professional

Iedere schoonheidsspecialiste die serieus aan de slag gaat heeft een merk nodig waar zij op kan vertrouwen en zich mee kan onderscheiden. De VYON Professionals Training is bedoeld voor hen die meer willen dan alleen hoogwaardige producten, en gebruik willen maken van de voordelen die horen bij een gecertificeerde VYON-schoonheidssalon.

Inhoud

Tijdens deze 3-daagse opleiding leer je uiteraard alles over VYON. Van de verschillende producten, ingrediënten en werkzame stoffen tot de unieke behandelingen en Intensive Treatments. De opleiding is verspreid over drie dagen. De eerste dag bestaat uit alle theorie, de twee overige dagen worden volledig besteed aan het werken met de producten van VYON onder begeleiding van een officiële VYON-docente. Er wordt altijd in kleine groepen (max. 8 personen) gewerkt voor optimale leeromstandigheden. Verder krijg je een uitgebreide verkooptraining. Na afloop ontvang je een officieel VYON-certificaat.

Voor wie?

Of je nu zojuist bent afgestudeerd of al jaren bezig bent, VYON is toegankelijk voor iedere schoonheidsspecialiste. Tijdens de opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de basisprincipes die je moet beheersen voor VYON-behandelingen.

Kosten

De kosten voor de VYON Professionals opleiding bedragen € 450. Hiervoor krijg je (naast de training):

  • Alle productinformatie in een map voor thuis
  • Vermelding als gecertificeerd verkooppunt op de VYON-website
  • Promotie op de kanalen van VYON voor jouw salon na het behalen van het certificaat en de opening van jouw VYON-schoonheidssalon.
  • 10% korting op alle VYON-producten gedurende de trainingsdagen
  • Lunch inbegrepen

Gratis training

Koop je voor € 1.000, aan VYON-producten dan is de Professional Opleiding helemaal gratis.

Gratis proefbehandeling

Wil je eerst eens zelf de effectiviteit van VYON ervaren? Dat kan! Neem contact met ons op, zodat wij een datum kunnen afspreken met de trainster.

Artikelnummer: OP-TVYN

€ 0,00

In voorraad

Opleiding VYON Professional

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen

* Verplichte velden

€ 0,00