Volatile babylijn 5x30 ml in doosje

Omschrijving

Voor baby's heeft Volatile 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten ontwikkeld met een helende, ontspannende en verzorgende werking.>

Vijf verschillende producten van Volatile in een mooie verpakking. 
Ideaal om cadeau te geven, maar ook leuk voor uzelf.

Inhoud

Massage-olie met mandarijn 
De vrolijke geur van mandarijn ruikt niet alleen lekker maar is ook goed voor baby’s met slaapproblemen en buikkrampjes. 

Massage-olie met lavendel 
De baby massage-olie met lavendel is enorm rustgevend en goed voor de huid. Werkt ook goed ter behandeling van eczeem. 

Baby Massage-olie Buikkramp 
De essentiële oliën zijn venkel, Roomse kamille en kajeput. De venkel is windverdrijvend en bevordert de spijsvertering. Heeft een stabiliserend effect op de ingewanden en bevordert de peristaltiek (ritmische samentrekking van de darmspieren). De Roomse kamille werkt verzachtend, kalmerend en ontsteking onderdrukkend vooral in het spijsverteringskanaal (colitis,gastritis en diarree (vooral als deze chronisch is). De kajeput werkt pijnstillend. De basisolie bestaat uit amandelolie, jojobaolie en calendula. Er is 0,5 % van het mengsel essentiële oliën toegevoegd. 

Baby Massage-olie Cara 
Ook hier bestaat de basisolie uit een mix van amandelolie, jojoba en calendula. Hieraan toegevoegd is 0,5% van het mengsel kajeput, eucalyptus, spijklavendel en mirte.

Druivenpit 100% puur

Druiven worden volop gekweekt in de Europese wijngebieden.

Druivenpitolie wordt gewonnen uit de pitten. Het is een lichte olie die snel door de huid wordt opgenomen. Druivenpitolie bevordert de doorbloeding, maakt de huid zacht en soepel, helpt cellulitus tegen te gaan en bevat een hoog percentage vitamine E en omega-6 vetzuren. Het is een uitstekende vervanger van amandelolie bij notenallergie.

Artikelnummer: 1100BABY-VLT

€ 8,47

In voorraad

Volatile babylijn 5x30 ml in doosje

Dubbelklik op bovenstaande afbeelding om volledige foto te bekijken

Zoom Uit
Inzoomen