Wax Melts

Heerlijk geurende Wax Melts

Wax Melts zijn de nieuwe trend in geurverspreiding. Ideaal voor thuis, maar ook voor in de salon. De melts zijn verkrijgbaar in 33 heerlijke geuren uiteenlopend van zomerse bloemen geuren, warme oosterse geuren tot de geur van pas gemaaid gras.

Om de geur vrij te laten komen moeten de melts  smelten. Dit gaat het gemakkelijkst door gebruik te maken van een brander. Zodra de wax melts smelten komt er een heerlijke geur vrij die 8 tot 10 uur blijft hangen.

 

Met de hand gemaakt en 100% natuurlijk

Alle Wax Melts worden met de hand gemaakt. Ze bestaan voor 100% uit EcoSojaWax, zijn niet getest op dieren en niet schadelijk voor het milieu. Het walmt niet en is dus niet schadelijk voor de luchtwegen.

 

Ideaal voor thuis, maar ook voor in de salon

De verschillende melts zijn per stuk verkrijgbaar, maar ook als starterkit of praktijk/salonpakket. Een starterkit bestaat uit een aantal branders en zes of negen verschillende melts opgeborgen in een mooie doos. Ideaal te gebruiken als presentatie in de salon of praktijk en om door te verkopen aan uw klanten. De praktijk/salonpakketten bestaan uit 1 brander en 5, 10 of 15 melts. Onder andere verkrijgbaar in de geuren orientaals, bloemen en zomer.